Torsdag 7/4 2022

IGÅR NÄR DET VAR TORSDAG var det öppet på ÅVC 9-16 och Biblioteket 14-17. Idag är det stängt på ÅVC och Biblioteket har öppet 10-13. Och torsdagsvädret var som det var och på fredagen blir det som det blir.Fredagen är en dag då det inte händer speciellt mycket. De flesta tar det nog lugnt i väntan på helgen och alla dess möjligheter till förströelse. I vilket fall som hest har affärer ha ordinarie öppettider. Och det innebär för Sösdala Pizzeria 15-21. Även Lantkaféet i Tjörnarp har ordinarie öppettider i sitt pizzabakande och det är 16-20 fredag och lördag 13-19. Frendo har som vanligt öppet 07.00-21.00.När det blir lördag är det Torglördag på Torget 9-13 och det innebär bland annat att Sösdala Rödakorsgrupp finns där för att sälja DÖRRKRANSAR, PÅSKLILJOR, PÅSKRIS & ANNAT TREVLIGT MED PÅSKANKNYTNING. IOGT-NTO kommer också vara på plats och säljer bl.a. Påskris med Handvirkade färgglada hattar, Inkokta rödbetor, Hemkokt saft, sylt och marmelad mm. Även en grupp ungdomar kommer vara på plats för att sälja hembakade kakor och där pengarna går till barn i Ukraina.På lördag är det Brödlördag på RETUR-skafferiet och då är Rune på plats för att sälja Munkatorpslimpan mm . I butiken kan man också ta en fika eller köpa Martin Ånskogs täljda påskkycklingar och koltrastar mm. Öppet kl kl 11-13. 11-14 är det öppet på Sösdala Art&DesignRoom och här kan man beskåda en massa konst, Köpa konsthantverk och designade presentartiklar samt inte minst testa Samuels Eks möbler i egen och annans design.Lördagen är också dagen för Asmoarp Naturs Påskmarknad. I loge och lada och utomhus kan man inte bara frestas av en god hembakad kaka till kaffet utan man kan också köpa påsk- och vårblommor liksom en del annat smått och gott. Här är det sedan öppet fram till Påskdagen och då 9-16? dagligen.När Sösdala IF hade vårstädning på Hanåsvallen härom lördagen var det mer än 50 personer som kom och jobbade. Aldrig har det varit så många som ställt upp tidigare. Förhoppningsvis kommer lika många arbetssugna till Vannaröds slottspark på lördag när Bygdegårdsföreningen kallat till vårstädning i parken. Christer Larsson och Ronny Franksson behöver all hjälp de kan få!Till sist kan noteras att det nu börjat skogas på den före detta Folkets Hus-tomten. Förhoppningsvis blir det en eller två fastigheter/hus där. Jonathan Karlsson är ägare sägs det!Önskar er en fin fredag och boka in ett besök på Torglördagen!

Lämna ett svar