Företag

För hemmet och dig

värmepumpar innebär att vi har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.
Vi är ett företag som gör dom flesta markarbeten, häck klippning, trädfällning. Vi hjälper även till att utföra jobb till större bolag inom branschen, speciellt till Peab Asfalt.
Mellersta Skånes Kraft ekonomisk förening grundades 1923 som förening när kunderna på landsbygden mellan Tjörnarp och Linderöd ville ha el. De distribuerar ut el och elservice till elkonsumenter i deras nätområde.

Mickes Elservice i Sösdala utför bland annat felsökningar, ändringar på befintliga anläggningar samt nya elinstallationer. Vi installerar exempelvis fjärrvärmeväxlare och pannor efter önskemål. Dessutom tillhandahåller vi elinstallationsmaterial, elradiatorer och golvvärme av bästa kvalitet. Vi installerar även larm, brandlarm, passagesystem och kameraövervakning.
Företaget grundades 2001 av Johan Andersson som även idag driver verksamheten. Till en början ägnade sig företaget åt att montera nyckelfärdiga hus åt husfabrikörer runt om i skåne. Allt eftersom byggdes en större kundkrets av privatpersoner upp.
EXKLUSIVA PRODUKTER FÖR BÅDE INOM- OCH UTOMHUSMILJÖ. Sösdala Designsprodukter är för dig som vill skapa en miljö av högsta klass både vad det gäller design ..
“Tykarps Måleri är två målande bröder som har målat sen barnsben. Vi erbjuder dig det mesta inom måleri och vi vänder oss till privatpersoner, privata fastighetsägare och offentliga beställare samt företag med höga förväntningar på utförandet.”
Vi erbjuder service åt industrier, vårdhem, hotell, restauranger, fastighets- och villarenoveringar.
Vårt specialområde är byggnation och utveckling av styr- och reglerutrustningar till industrin. 
Vi är mycket måna om våra goda kundrelationer och försöker alltid vara nära kunden. Våra elektriker är ständigt uppdaterade och står för hög kompetens. Vi arbetar för att du ska högsta möjliga säkerhet.

Shopping & mat

Aprobo arbetar i huvudsak inom Skandinavien med fokus på Sverige. Vårt huvudkontor ligger i en liten by i hjärtat av Skåne vid namn Sösdala strax utanför Hässleholm, där också vårt lager finns.
Sösdalas bästa bilmekaniker, finns vid Preem
Välkommen att kontakta Humlalyckan! 
Vi hjälper gärna till med garnval, färgkombinationer och andra garn- & stickrelaterade frågor.
Lantbruk samt handel med traktorer och lantbruksmaskiner.
Välkommen 
Ta hand om dig och unna dig en lugn stund – 
eller varför inte ge bort ett presentkort till någon du bryr dig om. 
Jag är även FaR®-ledare, vilket betyder att du som har fått 
fysisk aktivitet på recept kan vända dig till mig.
Vi strävar efter att bli självförsörjande här på gården, på ett “gammeldags” vis. Vi lever med djuren och naturen och tar tillvara på så mycket vi kan. 
Vi erbjuder dig närproducerade grödor och kött från djur som har levt i sin naturliga miljö. Givetvis utan konstgödsel, antibiotika eller annat konstigt.
Välkommen till Optiker Optikhuset i Sösdala – Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Optikhuset i Sösdala – Synundersökning,
Ett nytt färskt reseår med förväntningar, önskningar och drömmar ligger framför oss, färdigt att fyllas med inspirerande innehåll! Det är vår förhoppning att vi med vår pinfärska katalog och alltid aktuella hemsida som du nu tittar på, ger Dig gott om idéer till hur Du kan tillbringa Din semester och Dina lediga stunder på resande fot med oss.

Företag till Företag

Agerum bildades 2010 och vi har från första stund drivits av ambitionen att ”Agera för att skapa rum”, därav namnet Agerum. Vi äger och förvaltar för närvarande ca 65 000 m2 fördelat på industri, lager och kontorsytor. Samtliga fastigheter är belägna i Hässleholms kommun.
Vår historia började redan 1921 när Christian Backer patenterade dagens rörvärmelement och 30 år senare, år 1949, grundades Backer AB i Sösdala.
Fyra generationer, över 90 år, över 30 länder och över 300 butiker. Vi är ett svenskt familjeföretag som tillverkar en av marknadens tekniskt mest avancerade sängar. Vårt fokus på komfort, livslängd, kvalitet och innovation fick oss att skapa sängar som möjliggör bättre sömn.
Välkommen till Epikura AB. Vi är en personlig redovisningsbyrå som erbjuder allt från enkel konsultation till helhetsuppdrag för privatpersoner, föreningar eller företag. 
Mellby Gård är en familjeägd, långsiktig investerare som månar om att bevara entreprenörsandan i portföljbolagen. En grundläggande del av affärsmodellen är strävan efter att vara den störste ägaren i respektive bolag. Genom att vara det får vi rätt möjligheter att sätta den strategiska agendan och ta helhetsansvar för bolagets utveckling.
Vi importerar mattor för vidare försäljning till detaljister, fackhandlare och matt- och möbelbutiker. Med ett väldigt brett sortiment kan Polytuft tillhandahålla det mesta inom mattor.
Med över 30 år i branschen är vi ledande på mattor i hela Skandinavien.
I hjärtat av Skåne finner du våra lager-, kontorslokaler och showroom. Här jobbar vi alltid för bästa service och att erbjuda mjuka golv till bostäder, kontor och offentliga platser samt att förbättra entréer med dörrmattor.
Svenska Fog arbetar med försäljning, projektering, fogning och brandtätning. Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer som grundas på pålitlighet och ansvarstagande. För att lyckas kommer kontinuerligt arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö vara en central del av företagets utveckling. Vilket också innebär att vi ständigt arbetar för att förbättra ledningssystemet.