Öppet möte den 18/1 2021

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Först måste jag rätta mig jag är inte ordförande utan tillförordnad ordförande, en ordförande väljs på årsmötet. Så här har ni alla möjligheten att bli ordförande för Sösdala Alliansen.
Sedan jag skrev sist har vi fått in 3 intressenter att hjälpa till på olika nivåer kan vara att det finns fler i det flödes som är på FB. Detta är kul för det var just målet att skapa debatt och jag brukar vara ganska bra på att skapa debatter.
Vi är lång ifrån att vara i hamn med Sösdala Alliansen vi saknar fortfarande intresse från de andra föreningarna eller så väntar ni alla till årsmötet!
Den 18/1 kl 19 blir det öppet möte på Igo-ntos lokaler och där har ni alla möjlighet att diskutera Sösdala Alliansens framtid och inriktning. Jag som tf ordförande kastar ut bollen till er att komma med förslag hur vi ska driva detta vidare, jag kommer att vara där och hoppas att ni alla kommer att vara där.
Det är ju aktiviteter i VÅR by det handlar om så varför skulle ni inte vara intresserade av att komma! Det skrevs om många olika saker vi kunde utveckla i byt tex julmarknad i ridhuset, vilken kanon ide, men vem ska organisera det?
Sen den 15/2 blir det årsmöte för Sösdala Alliansen kl 19 i Iogt-nots lokaler.
Så två datum att hålla reda på!
Så här är det får vi inget genomslag den 18/1 blir det nedläggning av Sösdala Alliansen den 15/2, detta är fakta och inget som jag vill. För då är det slut på vår, höst och julmarknad, Sösdala dagen och big bang och det finns inga aktiviteter kvar i byn!
Så Sösdala visa nu var skåpet ska stå, det är tid att vi själva ser till att utveckla byn och inte sitta hemma och hoppas att andra gör det.
VI SES DEN 18/1 KL 19

Lämna ett svar