Kaffe och kakor

KAFFE OCH KAKOR OCH SOCIAL SAMVARO ÄR DET PRIMÄRA. DETTA MED MED BETONING PÅ SOCIAL SAMVARO NÄR TUREHOLMSKYRKAN HAR ONSDAGSKAFÉ 14-17 IDAG. OCH I KYRKANS HUS ÄR DET KAFFETRÄFF OCH SÅ HÄR BESKRIVER MAN DET I SIN KALENDER: ”VI HANDARBETAR(OM MAN VILL), FIKAR OCH UMGÅS”TIDEN ÄR 14-16.

Föe övrigt är det öppet på Biblioteket 14-17 och Eurogolv har öppet 8-18 medan Sösdala Pizzerias öppettider är 15-21. 21 stänger också Frendo som öppnar 07.00.
På måndagskvällen spelade Sösdala IF B-lag en match mot Mala IF på bortaplan och man hade godheten att ge malaelvan ett handikapp med hela 4 mån innan Sösdala började trilla boll på riktigt. Men handikappet var för stort. 5-3 slutade matchen i Malas favör.
Till sist kan konstateras att nu får Hässleholmssimmarna bita i samma sura äpple som Camilla Perssons adepter fått göra. Nu är simhallen i Cupolen stängd i fyra månader. Hade inte S71:s politiska ordförande varit så emot en renovering i Sösdala hade de kunna ha tillgång till denna simbasäng. – Svinhugg går igen – eller hur det nu ordspråket lyder. Ha en skön onsdag.