Nu är det vår

NU ÄR DET VÅR OCH DET ÄR SÖSDALA VÅRMARKNAD. FRÅN 09.00 TILL 17.00 PÅGÅR DEN. MÅNGA KNALLAR VERKAR DET TILL ATT BLI. KOM OCH KÖP. ÄVEN LOTTER OCH ANNAT. HÄR FINNS OCKSÅ ETT TIVOLI MED KARUSELLER MM.

Denna fredag är det öppet 10-14 på Sösdala Art&DesignRoom och på Påskafton är det öppet 11-14. Nio konstnärerställer ut och Emelie Ånskogs konst ingår i Konstrundan Mittskåne. Alma Molin och Frida Bäckström är två andra utställare som också har Sösdalaanknytning. I Gamla Skolan i Ynglingsrum ställer Åsa Antalffy Eriksson ut och i Marker Space (gamla Wihlborgs) ställer Arni Thor Arnason ut.

Sösdala Ryttarförening anordnar Pay & Jump! Manbörjar kl. 10.00 med ponnyer, därefter käpphästar och slutligen storhästar. I käpphästklassen med ett 25-tal anmälda är startavgiften till förmån för Ukraina

Denna fredag är ICA-Toppen öppen 8-20, Sösdala Livs 10-22, Frendo 9-18. Ateljé Viktoria har öppet 10-15. På Vannaröds slott är det Öppet hus i Påsk, fredag till söndag 11-16Hajens hoppborgar finns på plats med lekland. Dagspass 50:-. 2 kulor glass med kaffe eller sugrörsdricka 35:-/st. På Asmoarp Natur är det påsköppet 10-16, fredag, lördag och söndag. Pizzeria Sösdala har öppet 15-21 alla dagar. Även Lantkaféet i Tjörnarp baka pizzor påskens alla dagar. PÅ annandagen dock bara fikamöjlighet!

Långfredagens religiösa händelser i nutid är en Gudstjänst i Brönnestads kyrka klockan 11.00. I Tureholmskyrkan är det Musikgudstjänst 19.00. För övrigt är väl påskens stora händelse (utöver Boulen) IOGT-NTOs loppis på Påskdagen 10-15.

Tyvärr blev det en knapp förlust för Sösdala IF när man på onsdagskvällen mötte division 4-laget Råå IF på bortaplan. 3-1 till Råå slutade det hela.

Ha en härlig påsk!